Tuesday, April 15, 2008

Project Reunion in Budapest












The second project reunion was held in Budapest.(10-13 April 2008)
The participants from Hungary, France and Romania discussed about the results of the survey related to entrepreneursip and about the activities to be developed in future.
They also visited two institutions from Budapest related to senior population and minority groups in difficulty.
Feedbacks:
Aceasta a doua reuniune s-a desfasurat in perioada 10-13 aprilie la Budapesta.
Atmosfera de lucru a fost destinsa, prietenoasa, lucru ce a permis exprimarea libera si pertinenta a membrilor celor trei echipe din: Ungaria, Romania si Franta.
Reuniunea a fost, pentru mine, benefica, din mai multe puncte de vedere: am invatat mai multe lucruri despre rolul antreprenoriatului in viata femeii, am cunoscut mai multe moduri de abordare a unui proiect european, am aflat ca o negociere de idei trebuie facuta cu rabdare, cu tact , si, urmarea este un material care convine tuturor, care se potriveste tuturor din proiect..
Munca pe ateliere a fost imbinata in mod fericit cu vizite la Muzeul National de Arta si alte obiective culturale si istorice.
Socializarea cu celelalte doua grupuri a determinat o mai buna cunoastere reciproca a persoanelor, dar si a mentalitatilor si a culturii din care provine fiecare particpant.
Reusita acestei reuniuni se datoreaza si organizatorilor, respectiv, gazdelor noastre din Budapesta.
Tot acum am mers si pe urmele istoriei romanilor, vizitand cladirea (care este aproape o ruina) pe care se afla placa comemorativa a marelui avocat Gojdu. Am vazut realitatea despre o parte a mostenirii lasata de marele nostru inaintas.
Diana Ionescu
Bibliotecara
Baia Mare

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home